BLOG

Fii liberă !

 Fii liberă !

Femeia trofeu este soție cochetă, vorbăreață doar când trebuie, drăguță, bucătăreasă, să știe să facă curat și neapărat sa spele vasele...hello!, să stea cu copiii, să îi culce, să îi liniștească, să se joace cu ei, să facă piață, să îi mulțumească pe socrii, pe toți! 


WTF ! s-a dus viața mea!


Ce dacă am un corp care s-a transformat la fiecare naștere și ce dacă soțul mă înșeală cu o altă femeie, ce ? Așa sunt bărbații!


WTF! Vreau altă viață!

Ziua Prieteniei

ZIUA PRIETENIEI este un proiect organizat la nivel de tara, in data de 4 aprilie, ziua comemorarii Martin Luther King Jr. este o zi cu insemnatate pentru natiunea americana desigur deoarece este organizata de Consiliul American si Ambasada Americii aici, in Romania.

Scopul este unul nobil si anume sa ne implicam voluntar si sa fim prieteni cu noi si comunitatea. Am participat in Constanta, la gradinita Lumea Copiilor, director Ramona Vasiliu cu doua activitati de voluntariat.

Viata dupa divort

Viata dupa divort este un carusel cu multe stari de voma, poate chiar mai multe decat in timpul casniciei care apasa asupra vietii pasnice. Vorbesc din experienta mea de mama divortata care isi gaseste puterea in ceea ce face in fiecare zi, de la trezitul de dimineata pana la invelitul copiilor dupa ce le-ai citit povestea de noapte buna. 

Testul Portage

TESTUL PORTAGE NECESITA RABDARE SI POATE FI APLICAT  SI DE CATRE PARINTI

 

FISA

de dezvoltare psihomotrica Portage

                                                                                                                       

  V.M. 0-6 ani

LIMBAJ

Targ de Craciun

Targ de Craciun! Uitandu-ne bine la vremea de afara, 9 decembrie parca a fost ieri! 

Decembrie ne inspira sa fim mai buni si mai constienti de cel de langa noi. Dar cel mai mult ma inspira sa promovez voluntariatul, atitudinea elevilor mei si preocuparea unor cadre didactice. Targul organizat cu sprijinul voluntarilor din cadrul asociatiei AITCA - LET'S BE FRIENDS!

Rugaciune

Rugaciunea este foarte importanta si ajuta mintea si sufletul in momente grele. Am incercat de cateva ori si  am reusit sa ma linistesc prin rugaciune. In momentele mele grele am simtit ca pot sa ma mobilizez mai bine daca ma rog si gandesc sa ma dezvolt spiritual. Am gasit aceasta rugaciune, printre multe altele si am simtit sa o transmit mai departe aici. Orice gand pozitiv ajuta si orice introspectie ordoneaza lucrurile in viata. 

Martin Luther King

MARTIN LUTHER KING JR. FRIENDSHIP DAY

We were happy to be part of this Project4/4 for friends, in collaboration with the US Embassy and American Council here in Romania. 

Life's most persistent and urgent question is, 'What are you doing for others? (Martin Luther King Jr.)

With these words from Martin Luther King we embarked on this journey.

Children are and should be our most valuable treasure, as they are our future and our promise for a better life, they are our projection into the future. 

Martisor

Mărțișor is an old tradition celebrated all over Romania every year, on March 1st.


Whenever I think about it, I remember the joy of creating this lucky charm at school and offering it to my teacher and my mother.

 

The name Mărțișor is a diminutive of March (Martie in Romanian).

People believe that the person who wears the red and white string would enjoy a prosperous and healthy year.