COORDONATORI ACTIVITATI AUTISM

Cum ne găsiţi?

AITCA- LET’S BE FRIENDS  are pagină facebook, pe care postăm, jocuri, articole, imagini cu acţiunile noastre.
Ne puteţi scrie pe email aitca.iulia@gmail.com ; aitca.silvia@gmail.com 
Sau ne puteţi suna sau scrie pe Whatsapp la numerele de telefon 

Iulia

IULIA JIANU     0723.516.740 

Silvia
SILVIA LEMMONS      0740.406.488

Dacă aveţi o întrebare legată de terapie, de diagnostic, de probleme de adaptare, de anxietate la şcoală, de nutritiţie atunci noi întrebăm specialistul si găsim cea mai bună soluţie.

Recomandăm jocuri si jucării care pot fi un mijloc de facilitare a achiziţiilor unor deprinderi de bază. De la puzzle pâna la cuburi sau obiecte de stimulare  motrică şi senzorială. Informaţiile noastre sunt culese de la specialişti (din Constanţa şi Bucureşti) şi din publicaţii de specialitate (AUTISM PARENTING) sau cărţi care au tratat acest subiect ( Cu autismul la psiholog, autor Liviu Predescu; Carapacea protectoare, Funcţionarea autistă la copii si adulţi, autor Frances Tustin si Mâini cuminţi, copilul meu autist, autor Ana Dragu).

Vrem să înţelegem ce este Autismul şi cate forme din spectru sunt sau vor exista, nu dorim o cuantificare a cazurilor dar mai degrabă exemple de bune practici în abordarea acestui fenomen.

Poza Viziune

COORDONATORI ACTIVITATI AUTISM

CONTACTAŢI-NE ! 
VĂ ASCULTĂM! 
VĂ CONSILIEM!

Povestea dumneavoastră contează! Dacă aţi trecut prin experienţe asemănatoare şi vreţi să ajutaţi atunci ne scrieţi şi postăm povestea, o facem cunoscută pentru a schimba atitudinea celor din jur şi pentru a găsi soluţii.
Conştientizarea unei situaţii reale, unor nevoi speciale, este un pas până la integrarea copiilor, viitori adulţi de altfel,  în grupurile sociale din comunitate. 

Discutăm, acţionăm şi prioritizăm. Totul are un început şi orice cercetare sau discuţii ample despre subiectul autism ajută la conştientizarea fenomenului, adaptare şi implementare programe. Trebuie să înţelegem că pe lângă terapia ABA mai sunt şi alte metode de integrare şi învăţare. 

Există soluţii şi suntem foarte norocoşi, păriniţi şi copii să ne avem unii pe ceilalţi în acest roller coaster.